25-12-08

Season 1; disc 5 & 6.

5 - 6

17. The frame: Het IMF-team doet zich voor als cateraars en bereidt voor een topmisdadiger een etentje voor. Ze hopen hem in de val te lokken door te laten lijken alsof hij steelt van z'n collega-leiders.

18. The trial: De gevaarlijkste man van Oost-Europa wil zijn macht verstevigen door een onschuldige Amerikaan te laten berechten... Dan Briggs van het IMF.

19. The diamond: Briggs en zijn team moeten een man uitschakelen die in een klein landje de macht heeft gegrepen en die de grootste diamand (27.000 karaat) in beslag heeft genomen.

20. The legend: Het IMF-team dringt door tot een uiterst geheime bijeenkomst van Nazi's in Zuid-Amerika. Tot hun verbijstering is de legendarische oorlogsmisdadiger Martin Bormann hun leider.

+++++++++++++++++++++++

21. Snowball in Hell: Het sadistische hoofd van een strafkamp heeft een proefmonster cesium verstopt in de gevangenis. Het is uiterst belangrijk dat het gevonden wordt. Het is de sleutel van een goedkoop kernarsenaal. Gastacteur: Ricardo Montalban.

22. The confession: Een communist is gearresteerd en wordt beschuldigd van moord op een Amerikaanse senator. Het team moet hem zo ver krijgen dat hij niet in opdracht van de regering handelde... en dat moet in een televisieuitzending gebeuren!

23. Action!: Het hoofd van een filmstudio achter het Ijzeren Gordijn verandert journaalfilms om het te laten lijken alsof Amerikaanse soldaten moordenaars zijn. Het team moet de zaak van de samenzwering in de openbaarheid brengen.

24. The train: Een geënsceneerde treinreis wordt vakkundig gesimuleerd door Briggs en zijn team. Ze moeten een stervende premier ervan overtuigen dat zijn opvolger niet te vertrouwen is.

Commentaren

Hallo Hallo,ik ben Steffi en ik ben deze op deze tweede kerstdag eens op bezoek geweest op je nieuwe blogje , ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er onmiddelijk mijn favorieten uitpikken en ik hoop dat je hier een fijne tijd
zult hebben .Ik wens je nog een prettig jaareinde, Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 26-12-08

De commentaren zijn gesloten.