30-12-08

Season 1; disc 1 & 2.

1 - 2

1. Pilot: Dan Briggs, het hoofd van de Impossible Missions Force (IMF), stelt een eliteteam van spionnen samen om onder de neus van een militaire dictator, twee kernkoppen te stelen uit een ondoordringbare kluis.

2. Memory: Om een militair af te zetten en als verrader te ontmaskeren, roept Briggs de hulp in van een geheugenexpert, die zich onder de codenaam 'Sparrow' voordoet als een vijandelijke spion.

3. Operation Rogosh: De IMF-spionnen hebben slechts 36 uur de tijd om een geslepen massamoordenaar zo te manipuleren dat hij hen vertelt hoe hij duizenden mensen in en rond Los Angeles wil vermoorden.

4. Old man out (1): Het IMF-team doet zich voor als circusartisten om zo de aandacht af te leiden van hun plannen om een vrijheidsstrijdende kardinaal te bevrijden, die in een Oost-Europese gevangenis wordt vastgehouden.

+++++++++++++++++++++++

5. Old man out (2): Het plan van agent Rollin Hand om met de kardinaal te ontsnappen verloopt precies volgens schema... totdat opdracht wordt gegeven om de kardinaal te elimineren.

6. Odds on evil: Het team heeft de opdracht ervoor te zorgen dat de leider van een klein landje de 1,5 miljoen dollar vergokt, waarmee hij van plan was wapens te kopen.

7. Wheels: Briggs en zijn team reizen naar het land Valeria waar zij een aanstaande frauduleuze verkiezing moeten 'ontmantelen'.

8. Ransom: Een tienermeisje wordt gegijzeld om Briggs te dwingen een hoofdgetuige in de zaak tegen de gangster te ontvoeren.

Commentaren

Ik wens je een ster aan de hemel!
Ik wens je een hand op je schouders!
Ik wens je een hart vol dromen.
Laat 2009 worden wat je er van verwacht
en dat ‘ t leven je toe lacht.

Een gezond en gelukkig 2009!
Liefs.
Mireille.

Gepost door: mireille | 31-12-08

De commentaren zijn gesloten.