31-01-09

Season 2; disc 5 & 6.

5 mi

17. A game of chess: Een schaakgrootmeester verliest zijn partij van Rollin, die door een computer wordt geholpen. Hij vraagt Rollin hem te helpen goud uit een kluis te stelen, niet wetend dat het allemaal doorgestoken kaart is.

18. The emerald: Als het IMF aan boord gaat van een luxe cruiseschip, wordt daar om hoge inzetten gepokerd. Het team probeert een smaragd te winnen, een edelsteen met een microfilm op een van de facetten.

19. The condemned: Een vriend van Jim Phelps wacht in de gevangenis op zijn doodstraf. Jim schakelt Barney, Rollin en Willie in om de onschuld van zijn vriend te bewijzen maar heeft slechts 24 uur om de echte moordenaar te vinden.

+++++++++++++++++++++++

20. The counterfeiter: De eigenaar van een reeks privé-klinieken is ook distributeur van vervalste medicijnen die dodelijk kunnen zijn. Hij wordt in de veronderstelling gebracht dat hij ziek is en dat alleen zijn eigen pillen hem nog kunnen redden.

21. The town: Op weg naar Rollin stopt Jim in een dorp en stuit hij toevallig op een ingewikkeld complot om een Russische overloper te vermoorden.

22. The killing: Het hoofd van een organisatie van huurmoordenaars heeft altijd uit handen van justitie weten te blijven. Daarom doen Cinnamon en Rollin hen geloven dat één van zijn slachtoffers een geest is.

Season 2; disc 7.

7 mi

23. The Phoenix: Als een museumcurator een experimentele legering aan een buitenlandse macht wil geven, zorgt de IMF voor een afleidingsmanoeuvre: een aanslag op zijn leven.

24. Trial by fury: Jim en Barney gaan undercover in een gevangenkamp. Ze moeten de verdenking van een gevangene die een vrijheidsstrijder helpt, ongedaan maken en vervolgens de echte informant zien te ontmaskeren.

25. Recovery: Een onfeilbaar mechanisme is in handen van de vijand gevallen. Jim en zijn team moeten het apparaat terugbrengen naar de V.S. Ook een briljant wetenschapper die is overgelopen, moet mee.