02-02-09

Season 2; disc 3 & 4.

3 mi

9. The seal: Een zakenman bezit een object van jade dat moet worden teruggebracht naar het land dat recht op het oude kunstvoorwerp heeft. Het team traint een kat om, net als een hond, dingen terug te brengen om zodoende het voorwerp te stelen...

10. Sweet charity: Het IMF zit achter een getrouwd stel aan dat geld voor liefdadigheid zegt in te zamelen maar in werkelijkheid de opbrengst in de vorm van platina in de pooltafel verbergt.

11 & 12. The council: Een mafioos moet Rollin helpen zich uit te geven voor de baas van het Syndicaat, een machtige misdadiger die zich met uiterst gewelddadige lieden heeft omringd.

+++++++++++++++++++++++

13. The astrologer: Terwijl Cinnamon een waarnemend president van de rechtbank probeert wijs te maken dat ze de toekomst kan voorspellen, proberen Barney en Rollin een waardevolle microfilm uit zijn vliegtuig te stelen.

14. The echo of yesterday: Cinnamon stelt alles in het werk om een wapenhandelaar te dwarsbomen die wapens aan neonazi's verkoopt. Ze brengt de herinneringen aan zijn echtgenote, die door Hitler werd vermoord, weer tot leven.

15. The photographer: Een topfotograaf werkt voor een spion en moet worden tegengehouden. Hij heeft de sleutel tot de namen van buitenlandse agenten die op weg zijn naar de V.S. en met de pest zijn besmet...

16. The spy: De exacte weergave van een plattegrond wordt gekopiëerd om een spionne te misleiden. Het is het tweede deel van een overlegvel dat het raketverdedigingssysteem van de NAVO weergeeft.

De commentaren zijn gesloten.