06-02-09

Season 2; disc 1 & 2.

1 imf

1. The widow: Om aan de activiteiten van twee drugsbaronnen een einde te maken, wordt een ongeluk met een lift in scène gezet. Cinnamon doet zich voor als de echtgenote van het slachtoffer.

2. Trek: De enige man die weet waar een paar oude kunstvoorwerpen zijn verborgen, zit in de gevangenis. Alleen hij kan de IMF naar de schat leiden en moet daarom worden bevrijd. De man is echter blind aan het worden...

3. The survivors: Twee topwetenschappers worden vastgehouden in een ondergrondse bunker in San Francisco. Om hen vrij te krijgen simuleren Jim Phelps en zijn IM-Team een aardbeving.

4. The bank: Een bankier met nazi-sympathieën steelt van onschuldige Duitsers. Hij belooft hen een mooie toekomst in het vrije westen, maar gebruikt hun geld om een nieuw nationaal-socialistisch rijk te financieren.

+++++++++++++++++++++++

5 & 6. The slave: Om de slavernij in een Islamitisch land een halt toe te roepen, doet Barney zich voor als een Marokkaanse slaaf en Cinnamon als een vrouw die voor de hoogste bieder is bestemd.

7. Operation "Heart": Cinnamon doet zich voor als echtgenote van een archeoloog die aan een ernstige hartkwaal lijdt. Hij moet worden gered en een moordaanslag moet worden verijdeld.

8. The money machine: Om een misdadige geldschieter voor eens en altijd te stoppen, doen Jim en zijn team zich voor als valsmunters. Zij flansen een hypermodern apparaat in elkaar dat vals geld drukt.

De commentaren zijn gesloten.