06-02-09

Season 2; disc 1 & 2.

1 imf

1. The widow: Om aan de activiteiten van twee drugsbaronnen een einde te maken, wordt een ongeluk met een lift in scène gezet. Cinnamon doet zich voor als de echtgenote van het slachtoffer.

2. Trek: De enige man die weet waar een paar oude kunstvoorwerpen zijn verborgen, zit in de gevangenis. Alleen hij kan de IMF naar de schat leiden en moet daarom worden bevrijd. De man is echter blind aan het worden...

3. The survivors: Twee topwetenschappers worden vastgehouden in een ondergrondse bunker in San Francisco. Om hen vrij te krijgen simuleren Jim Phelps en zijn IM-Team een aardbeving.

4. The bank: Een bankier met nazi-sympathieën steelt van onschuldige Duitsers. Hij belooft hen een mooie toekomst in het vrije westen, maar gebruikt hun geld om een nieuw nationaal-socialistisch rijk te financieren.

+++++++++++++++++++++++

5 & 6. The slave: Om de slavernij in een Islamitisch land een halt toe te roepen, doet Barney zich voor als een Marokkaanse slaaf en Cinnamon als een vrouw die voor de hoogste bieder is bestemd.

7. Operation "Heart": Cinnamon doet zich voor als echtgenote van een archeoloog die aan een ernstige hartkwaal lijdt. Hij moet worden gered en een moordaanslag moet worden verijdeld.

8. The money machine: Om een misdadige geldschieter voor eens en altijd te stoppen, doen Jim en zijn team zich voor als valsmunters. Zij flansen een hypermodern apparaat in elkaar dat vals geld drukt.

02-02-09

Season 2; disc 3 & 4.

3 mi

9. The seal: Een zakenman bezit een object van jade dat moet worden teruggebracht naar het land dat recht op het oude kunstvoorwerp heeft. Het team traint een kat om, net als een hond, dingen terug te brengen om zodoende het voorwerp te stelen...

10. Sweet charity: Het IMF zit achter een getrouwd stel aan dat geld voor liefdadigheid zegt in te zamelen maar in werkelijkheid de opbrengst in de vorm van platina in de pooltafel verbergt.

11 & 12. The council: Een mafioos moet Rollin helpen zich uit te geven voor de baas van het Syndicaat, een machtige misdadiger die zich met uiterst gewelddadige lieden heeft omringd.

+++++++++++++++++++++++

13. The astrologer: Terwijl Cinnamon een waarnemend president van de rechtbank probeert wijs te maken dat ze de toekomst kan voorspellen, proberen Barney en Rollin een waardevolle microfilm uit zijn vliegtuig te stelen.

14. The echo of yesterday: Cinnamon stelt alles in het werk om een wapenhandelaar te dwarsbomen die wapens aan neonazi's verkoopt. Ze brengt de herinneringen aan zijn echtgenote, die door Hitler werd vermoord, weer tot leven.

15. The photographer: Een topfotograaf werkt voor een spion en moet worden tegengehouden. Hij heeft de sleutel tot de namen van buitenlandse agenten die op weg zijn naar de V.S. en met de pest zijn besmet...

16. The spy: De exacte weergave van een plattegrond wordt gekopiëerd om een spionne te misleiden. Het is het tweede deel van een overlegvel dat het raketverdedigingssysteem van de NAVO weergeeft.