30-12-08

Season 1; disc 1 & 2.

1 - 2

1. Pilot: Dan Briggs, het hoofd van de Impossible Missions Force (IMF), stelt een eliteteam van spionnen samen om onder de neus van een militaire dictator, twee kernkoppen te stelen uit een ondoordringbare kluis.

2. Memory: Om een militair af te zetten en als verrader te ontmaskeren, roept Briggs de hulp in van een geheugenexpert, die zich onder de codenaam 'Sparrow' voordoet als een vijandelijke spion.

3. Operation Rogosh: De IMF-spionnen hebben slechts 36 uur de tijd om een geslepen massamoordenaar zo te manipuleren dat hij hen vertelt hoe hij duizenden mensen in en rond Los Angeles wil vermoorden.

4. Old man out (1): Het IMF-team doet zich voor als circusartisten om zo de aandacht af te leiden van hun plannen om een vrijheidsstrijdende kardinaal te bevrijden, die in een Oost-Europese gevangenis wordt vastgehouden.

+++++++++++++++++++++++

5. Old man out (2): Het plan van agent Rollin Hand om met de kardinaal te ontsnappen verloopt precies volgens schema... totdat opdracht wordt gegeven om de kardinaal te elimineren.

6. Odds on evil: Het team heeft de opdracht ervoor te zorgen dat de leider van een klein landje de 1,5 miljoen dollar vergokt, waarmee hij van plan was wapens te kopen.

7. Wheels: Briggs en zijn team reizen naar het land Valeria waar zij een aanstaande frauduleuze verkiezing moeten 'ontmantelen'.

8. Ransom: Een tienermeisje wordt gegijzeld om Briggs te dwingen een hoofdgetuige in de zaak tegen de gangster te ontvoeren.

28-12-08

Season 1; disc 3 & 4.

3 - 4

9. A spool there was: De knappe spionne Cinnamon Carter gaat undercover als fotografe en treft daar Rollin Hand in een vakantieoord bij een meer. Hier moeten ze zoeken naar een haspel met opnamedraad, die door een gedode agent was geïnstalleerd.

10. The carriers: Barney, Rollin en Cinnamon infiltreren in een stad waar buitenlandse agenten getraind worden om zich voor te doen als inwoners van de V.S. om zo een besmettelijke ziekte naar Amerika te brengen. Gastacteur: George Takei.

11. Zubrovnik's ghost: Elektronica-genie Barney Collier en een paranormaal begaafde helpen Rollin om te proberen te voorkomen dat een vrouwelijke wetenschapper achter het Ijzeren Gordijn gaat werken. Hiervoor roepen zij de 'geest' van haar overleden man op...

12. Fakeout: Cinnamon versiert een drughandelaar, om hem over de grens te lokken, zodat hij aan de V.S. kan worden uitgeleverd voor een gerechtelijk onderzoek. Briggs speelt de rol van haar jaloerse echtgenoot.

+++++++++++++++++++++++

13. Elena: Het gedrag van een knappe agente is onvoorspelbaar geworden. Als Rollin niet kan ontdekken hoe dat komt, wordt ze als onbetrouwbaar aangemerkt en gedood.

14. The short tail spy: Cinnamon moet de belangrijkste vijandelijke huurmoordenaar in diskrediet brengen. Maar zou ze gevoelig kunnen zijn voor de aantrekkelijke moordenaar die ze ten val moet brengen?

15. The legacy: Vier mannen treffen elkaar in Zürich, elk met een stukje puzzel die hen naar de schat van Hitler moet brengen. Als ze die gevonden hebben, willen ze deze gebruiken als aanzet voor het Vierde Rijk.

16. The reluctant dragon: De opdracht luidt een raketgeleerde zover te krijgen dat hij zijn vrouw volgt en het land verlaat, voordat zijn regering zijn laatste ontdekkingen te weten komt. Helaas weigert hij echter te vertrekken..!

25-12-08

Season 1; disc 5 & 6.

5 - 6

17. The frame: Het IMF-team doet zich voor als cateraars en bereidt voor een topmisdadiger een etentje voor. Ze hopen hem in de val te lokken door te laten lijken alsof hij steelt van z'n collega-leiders.

18. The trial: De gevaarlijkste man van Oost-Europa wil zijn macht verstevigen door een onschuldige Amerikaan te laten berechten... Dan Briggs van het IMF.

19. The diamond: Briggs en zijn team moeten een man uitschakelen die in een klein landje de macht heeft gegrepen en die de grootste diamand (27.000 karaat) in beslag heeft genomen.

20. The legend: Het IMF-team dringt door tot een uiterst geheime bijeenkomst van Nazi's in Zuid-Amerika. Tot hun verbijstering is de legendarische oorlogsmisdadiger Martin Bormann hun leider.

+++++++++++++++++++++++

21. Snowball in Hell: Het sadistische hoofd van een strafkamp heeft een proefmonster cesium verstopt in de gevangenis. Het is uiterst belangrijk dat het gevonden wordt. Het is de sleutel van een goedkoop kernarsenaal. Gastacteur: Ricardo Montalban.

22. The confession: Een communist is gearresteerd en wordt beschuldigd van moord op een Amerikaanse senator. Het team moet hem zo ver krijgen dat hij niet in opdracht van de regering handelde... en dat moet in een televisieuitzending gebeuren!

23. Action!: Het hoofd van een filmstudio achter het Ijzeren Gordijn verandert journaalfilms om het te laten lijken alsof Amerikaanse soldaten moordenaars zijn. Het team moet de zaak van de samenzwering in de openbaarheid brengen.

24. The train: Een geënsceneerde treinreis wordt vakkundig gesimuleerd door Briggs en zijn team. Ze moeten een stervende premier ervan overtuigen dat zijn opvolger niet te vertrouwen is.

Season 1; disc 7.

7

25. Shock: Wanneer een vijandige spion een afgezant van de V.S. ontvoert en hem vervangt door een bedrieger, vervangt het IMF deze door hun eigen bedrieger... Dan Briggs.

26. A cube of sugar: Een Amerikaanse agent die zich als jazzmusicus voordoet moet gered worden! Hij heeft een uiterst belangrijk microcircuit dat is verborgen in een suikerklontje met LSD.

27. The traitor: Om een gedeserteerde Amerikaanse agent te pakken, huurt Briggs een erg kleine vrouwelijke agent in, die door het airconditioningsysteem van een buitenlandse ambassade moet kruipen. Gastactrice: Eartha Kitt.

28. The psychic: Het team rekent op de paranormale begaafdheid van Cimannon. Ze moet het vertrouwen zien te winnen van industrieel en ervoor zorgen dat hij gestolen patenten bij een spelletje poker verliest aan Rollin Hand. Gastacteur: Richard Anderson.